Post by nhomeblisurlers on Feb 7, 2022 18:06:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מקשים רבים ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה הוא לא המשחקים הטובים ביותר, הוא כיף בהתחלה אבל משתמש באותה מכניקה שוב ושוב מה שהופך אותו לקצת מייגע לשחק לאורך זמן
זה טוב מאוד מתי להסיר את השעמום שלך, אבל הלוואי שאחרי כל 150 שלבים, היה שינוי בתרחיש!
המשחק הזה פשוט מדהים!!!! אני פשוט לא יכול להפסיק לשחק בו! הייתי אומר לך להוריד את זה!!! הדבר היחיד שאני לא ממש אוהב זה שיש הרבה תוספות, אבל חוץ מזה זה מדהים!!!!!!!!!!👍👍👍
המשחק מהנה אבל יש הרבה פרסומות. דרך לרבים. זה הורס לך את מצב הרוח לשחק.
Panda Panda Run: Panda Runner Game Екшън gasl
משחק טוב מאוד, מדהים והוא משחק היפוך הבקבוק הטוב ביותר. אני לא מבין למה אנשים מתלוננים על המשחק הזה. חבילת ה-VIP שלה היא גם נהדרת, הסגנונות והאפקטים שלה מאוד מאוד מדהימים. אהבתי את המשחק הזה מאוד. שלה tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
:כיף לשחק בכרטיסייה שלי אבל לא אפשרי לשחק במחשב נייד נ.ב.:קשה לצאת מהפרסומות
זה כל כך גרוע כאילו שום דבר לא מאתגר הכל הוא כל כך חבל ומיוש והרבה פרסומות כל 2 שניות מגיעה לך פרסומת כאילו כל כך מעצבנת כמו המשחק הכי גרוע שראיתי בחיים שלי 0 כוכב כל כך גרוע אל תוריד את המשחק הזה אתה תודה לי יום אחד תאמין לי גאס זה כל כך גרוע TURST MEEE!!!!!!!!!!!!!
סליחה 😞אבל המשחק הזה לא טוב כמו קפיצת בקבוק 3D, המשחק הזה מתקלקל בטלפון שלי 😳 הרבה וכל כך הרבה תוספות צצות לפעמים אפילו באמצע סיבוב אני פשוט לא אוהב את זה 😕
משחק מאוד מהנה וממכר. כל רמה נהיית קצת יותר קשה. הוא מכיל יותר מודעות ממה שאולי יאהבו. אם פרסומות לא מפריעות אתה בהחלט תוריד את זה. זה כן נותן לך את האפשרות לשלם ולהסיר את המודעות כליל.
המשחק הזה היה בסדר אבל אני חושב שזה היה קל עד קל ואני רק בן 7 אז זה בהחלט צריך להיות קשה יותר זו דעתי
יותר מדי פרסומות וזמן ארוך מעל 20 שניות בבקשה תקן את זה אני פשוט הסרתי את המשחק הזה רק בגלל זמן רב ויותר מדי פרסומות.
ממש כיף /
טוב מאוד
משחק סבבה לגמרי
אפליקציה טובה מאוד
אני אוהב את המשחק הזה אפילו אחי הגדול קרוז משחק בו. אבל יש בעיה אחת. זה די קשה לקפוץ פעמיים אני לא יודע אם זה מסך הטלפון שלי או המשחק אבל אם זה המשחק, תוכל בבקשה לתקן את זה? נוסף על כך זה משחק טוב
מאוד כיף! קשה לקנות בקבוקים כי הם עולים כל כך הרבה ויש המון פרסומות.
כיף מעביר את הזמן פשוט לשחק ולעבור שלבים אם חבר עובר לך שלב (אני רציני זה קורה לי) אז זה לא מפריע לך לתרגם הייתי שמח יותר מוזיקת רקע נשים הראשון יותר טוב מהשני
משחק בסדר. המודעות ארוכות מדי ואינן מאפשרות לך לבטל את הצפייה בהן.
בסדר משחק, אוקיי הנחת יסוד, לא הושקע הרבה מאמץ להפוך את המשחק למהנה עבור השחקנים והסיבה שהסרתי: יותר מדי פרסומות מטורפות, זה יעביר אותי לדף ההורדה של המשחק במודעה מבלי שלחצתי על דבר או את ההרשאה שניתנה לי. בבקשה תיפטר מזה, הפנית אותי בכוח לדפים שלא הייתי רוצה להיכנס אליהם, ללא הסכמתי.
זה לא מקובל לגבי ה-VIP שבו היו לי בקבוקים נדירים, ללא פרסומות, מצב VIP, ורמה של +200% שילמתי 5.99$ היום זה נתן לי להשתמש בו במשך כ-15 דקות ואז האפליקציה התחילה לפגר אז כשפתחתי אותה שוב שמתי לב שה-VIP נעלם שילמתי $5.99 בלי שום סיבה שאני רוצה את הכסף שלי בחזרה המשחק הזה מבאס
לא טוב בכלל , אחרי שלושה ימים צריך לשלם כסף לא ממליצה להוריד.
מי ממש טוב מעביר את הזמן וזהו הוא ממש באחד המישחקים בטובים🥰
המשחק הכי טוב אי פעם! כל כך טוב וכל כך קל אבל לפעמים זה די קשה כמו קל ואז שוב קל אז שוב אז.. קשה אבל אין לו תוספות אלא אם יש לך wifi! אבל אני לא עצבני אני אוהב כשאתה יכול להשיג בקבוקים חדשים! משחק מהנה מאוד ראוי לתעריף טוב!
אפליקציה די טובהההההההההההההההההההההההההההההההההה נורא אהבתי אותה. סתםםםםםם שיקרתי אני שונא אותה וזה אפליקציה לא טובה. זה שדירגתי את זה 4 כוכבים עדין אני לא אוהב שיקרתייייייייייייי! Atham2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! אפליקציה של חשיבה אסטרטגית שגורמת לאדם להתפתח. מצד שני, היא גורמת לאדם נזק במוח מכוון שזה משחק בתוך טלפון וזה גורם לקרינה. אני אישית מאוד אהבתי את המשחק. מה אתם חושבים על המשחק?
קווין רובין, קיסר ורחום, דנילה,
רמה 35 אם תנחת על החלק האחורי של הסקייטבורד זה לא יעבוד
משחק כיף שמעביר תזמן כדאי להוריד
היה שבור בשבילי. אני על Pixel 2 XL, לא שורשי או משהו. לא הצלחתי להגיע ליותר מ-36% בהיפוך הראשון, לא משנה כמה חזק הקשתי או החלקתי או אם השתמשתי במספר אצבעות. המפתחים קיבלו ממני צפיות במודעות בתשלום...
המשחק הזה פנטסטי. אני ילדה בת 10 שאוהבת לשחק את המשחק הזה, אפילו אחי אוהב לשחק את המשחק הזה. בכל פעם שאני ואחי פנויים, אנחנו מתחילים לשחק את המשחק הזה. בבקשה תעשה משחקים חדשים כמו זה. אני אוהב לבלות במשחק הזה.
היה הגון לכמה רמות אבל אז ממש השתעממתי. טוב שהמשחק די קל אבל עדיין יגרום לך לצרוח לפעמים. אבל שום דבר מיוחד. זה גם חצי מהנה ומצחיק במובן מסוים.
ברגע ששיחקתי במדריך, קיבלתי מודעה של 30 שניות!!!!!!! הוסר.
אזהרה, תקבל תוספות מבלבלות אם תפסיד ואם תמשיך תצטרך לשחק משחק אחר שיתרסק את המשחק הנוכחי שלך ולא נותן לך להמשיך
Bottle Flip 3D Jocuri obișnuite epjh
אז כן המשחק מדהים אבל כשאתה לוחץ על כפתור החייאה, זה אפילו לא עובד! ולפעמים הסקייטבורד פשוט זורק אותך. אז כן
משחק טוב מאוד. מאוד אינטראקטיבי וממכר. הו אני נהנה מכל פעם. הסביבה החיצונית פשוט מדהימה. וואו איזה מושג משמש בסביבה חיצונית.
חוויה הכי כפית בעולם
Bottle Flip 3D Santai llw
מישחק ממש כיפי
השלמתי רמה 306 אם נגיע ל-265 זה חוזר ל-255, כל אחד ומתי שהשלמנו זה הולך ל-10. רמה אחורה..😡 שוב ושוב אנחנו צריכים לשחק מ-10 משחקים אחורה..
זה היה כיף שיחקתי את זה כשהיה לי משעמם כי זה שימח אותי
אני ממש לא אהבתי את המשחק הזה וגם כל הזמן אני נופלת 😭😡
מלא בפרסומות שאתה אפילו לא יכול ליהנות מהן, הן מופיעות בכל פעם שמשחק מסתיים
אתגר הבקבוקים
לא ידעתי מה קרה אבל אני תקוע ברמה 300 למרות שאני מסיים את זה תמיד בחזרה ברמה 300 אבל אני יכול לקבל את המטבעות אז המטבעות נערמים אבל הרמה לא עוברת לרמה 301. מקווה שתוכל לתקן את זה בְּעָיָה. תודה.