Post by nhomeblisurlers on Feb 7, 2022 18:21:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Do Not Fall .io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Do Not Fall .io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Do Not Fall .io 2022 version ▞▞▞
İndir Do Not Fall .io v1.19.1 (MOD, Unlimited Coins) Apk
Bu oyun aptalca, 30 saniye boyunca eklendiğiniz bir oyunu her bıraktığınızda. Nefret ediyorum, her kazandığımda bana 1 ekleme yapması gerekiyordu, her bıraktığımda değil Nefret ediyorum
Bu oyundan gerçekten çok zevk alıyorum, gerçekten komik de, infinant görünümler ekleyebilir misiniz, çünkü hepsini bir kez açtım ve çok sıkıldım.
Ben bu oyunu çok beğendim ilit benim için çok daha iyi ama bir sorun var reklam 1 dakika sonra oyuna başlarsam reklam gelecek ama bu da güzel bir oyun
Harika ama sıkıcı oluyor 3 :/ :\
%100 çok reklam var ama hoşuma gitti
Bu oyun gerçekten çok güzel ayrıca çok eğlenceli yani gerçekten çok güzel çünkü farklı renklerde farklı karakterlere sahip olabilirsiniz ayrıca Aramızda karakterler de veda etmeye devam ediyor😉🙂
Tamam gerçekten eğlenceli AMA! ÇEVRİMİÇİ BİR OYUN OYNAMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ BİRÇOK KİŞİNİN OYUNU OYNAMASI İÇİN TIKLAMA YOLU OLDUĞUNA YALAN VERDİLER
Do Not Fall .io APK, Android io ve arcade oyunu - İNDİR - Cepde
PinOut 1.0.5 Apkut APK free
Rastgele oynuyor, böylece Jack Pack'i istemediğimde almamı sağlayacaktı ve ne zaman sahip olsaydım dondu ve her zaman ölecektim.
#1 neden gerçek değil #2 aramızda prim yapmayın #3 sonbaharda çocuklar çakması bunda biriktirme parayla yarışman önce alabilelim #7 daha fazla güç gelmeli Öne çıkması için rastgele ksjsjssjsjdkdkdjdksksksjdkddndjdjfhbhfhfjhfyfncjxhfhfjfudfyfncjxhfhhchfhchcbcbhdhhch
Seviyorum ama kazanmak gerçekten zor ve kontrolleri kontrol etmek biraz zor
Do Not Fall .io APK - Android Freeware
Bu uygulama harika, bunda bir sorun yok, dış görünümler harika, adınızın nasıl görünmesini istediğinizi seçebilirsiniz ve pano alamıyorsunuz çünkü alınacak çok fazla görünüm var ve ödemem gereken tek şey bu uygulamada reklam olmaması hemen yüklemek harika
Öncelikle siz insanlar orijinal fikirler üretmiyorsunuz. Sonra oyunu sadece kötü grafiklerle ve gecikmeyle yayınlıyorsunuz. hemen kaldırıyorum
İyi ama düşmek için bir tür soygun beyler
Bi zaman sonra sıkılıyosun
Iııı yaniıı
Do Not Fall .io Аркаде afy
2. Levelda 1. Oldumda x3e bastım reklam döner. Oyuuna döndümde oyun donuk. Sildim sonra.
Bu oyunu oynayan tüm insanlar için eğlenceli ve çok zor ve zorlu
Android için en iyi Fall Guys oyunları - Androidsis
Çok kötü bir oyun ve çok yavaş bir oyun ve ona 1 yıldız veriyorum çünkü bu kadar çok kızmama izin ver çünkü bir daire çizdiğinde biri gelip onu ayarlayacak
Do Not Fall .io Apk Oyun Hakkında. Fakat arenada tek başına değilsin. 20 rakibin var ve hepsi düşerken kendin dikilmek zorundasın.
harikattttt hiç tavsiye etmemmmmm
Ne zaman bir oyun oynasam, her zaman reklamları var ve lütfen bunu çok katmanlı bir oyun yapın ve lütfen bunu gecikmeyin ve lütfen otomatik atlamayın
Bu oyunu beğendim 🎮 yeni şeyler ve görünümler elde edebilir ve mümkün olduğunca insanları düşürebilirsin, öldüğünde yıldız alamazsın, bu yüzden hayatta kalmaya çalış oh oh hatta kazanabilirsin ve KAZANDIĞINDA YENİ GÖRÜNÜMLER ALABİLİRSİN
Uptodown'dan Android için Fall.io
Kelimenin tam anlamıyla çöp bir skin satın alırsınız reklam kazanırsınız reklam kaybedersiniz bir düğmeye AD basarsınız! Ayrıca süper gecikmeli! Ve neden aynı insanlarla internete ihtiyaç duyuyor, orada tekrar tekrar botlar var! Aynı isimlere sahipler kopyaladıkları 3 flipin oyunu 1 aramızda karakterler 2 düşüyor beyler hepimiz biliyoruz bu 3 fornite zafer royası diyor en azından orijinal bir şey bul !!!
Do Not Fall .io - Android Için En Son Sürüm - Apk İndir
Mümkünse bu oyuna 0 yıldız verirdim. Bu çok korkunç. Oyunu indirdikten sonra o kadar gecikti ki telefonumu neredeyse 10 dakika kapattı. kopyalamak yerine daha yaratıcı hale getirmek için daha fazla fikir eklemeliydim. Şimdilik sıkıcı ve çok gecikmeli. Oyunu anında sildi.
Harika bir oyun ama kazandıktan sonra platformların düşmeye devam etmesini ve ne kadar uzun süre kalırsanız o kadar çok puan kazanmanızı dilerim.
Oyun hiç beğenmedim çünkü internet çekmiyor ve çok yavaş
yaniiiiiiiiii
Johnny Trigger - Sniper Game Märulimängud oooj
Do Not Fall .io oyunu oyna - Minikoyuncu
Bu uygulama çok eğlenceli, ama beni rahatsız eden tek şey gecikmeler ve ekleyen OMG GİBİ UTANÇ MI VAR BU BİR OYUN BİLE OLMADAN HİÇBİR ŞEY OYNAYAMIYORUM VE EKLEYEMİYORUM
Bu oyun muhteşem. Grafikler iyi, kontroller iyi ama kötü bir şey var. Telefonumda çok fazla pil harcıyor. 10 saniye sonra yüzde 1 gitti
Bunun ne kadar daha eğlenceli kalacağını bilmiyorum ama bunu seviyorum biliyorum sonbaharın bir kopyası çocuklar ama yine de eğlenceli Dış görünümleri seviyorum Thair'i elde etmek çok kolay Şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun bağımlılık yapıyor ve buna rağmen bu BOTS, bence düşmekten daha iyi beyler lütfen daha fazla düşüş beyler oyunu yapın
Sıkıldıysanız güzel bir oyun. Tüm seviyelerin aynı olması bir süre sonra biraz sıkıcı oluyor... 💤😴😒
don't fall for it - Türkçe İngilizce Sözlük - Tureng
İyiyim ama her zaman iyi reklamlara değil
Bu iyi bir oyun değil ama benim asıl sorunum çok kötü bir hata var 😞 bir maç oynadığımda sadece ringin dışına itiliyorum bu sonbahar adamlarının iyi bir taklidi ama burada iyi iş çıkardın sonbahar adamlarının iyi bir ücretsiz versiyonu👍 😃 beğen ☺️
lol wild rift için üzgünüm hocam, TR üzerinde oynanabilir değil ... Eğer mümkünse Vampires Fall ı güncelleyebilir misiniz lütfen.
O kadar eğlenceli ki, almam gereken reklamı buldum ve para istemiyorsan çok fazla reklamı yok ama para istiyorsan ödeme yapmana ya da herhangi bir şeye ihtiyacın yok ama yine de çok eğlenceli hemen al ya da başka
Bakman gereken her şey çünkü bu oyun yine de acayip kötü çünkü bu oyun çok kötü bence yeni bir tane yapmaları gerekiyor ve bence bu yapabilecekleri en iyi şey bu çünkü bu oyunlar sos yapıyor ve bu oyun gerçekten çok kötü bu yüzden bunu alıyorsan lütfen yeni bir tane yap çünkü çok kötü oluyor ve düzgün yüklenmiyor ve evet o yüzden evet o yüzden lütfen yeni bir tane yap tamam güle güle
Hiç sevmedim yülemeyın pişman olacaksınız
Do Not Fall .io ארקייד cutm
Güzel olmuş ama güncellemesi gerekiyor.
Bu oyunu seviyorum ama zorlaştırmak için 60 saniyelik bir zamanlayıcı koyarsanız daha keyifli olur 😉 🤔 😜 😅
Bence bu iyi çünkü oynadığım diğer oyunlar gibi değil (eğlenceli, koşu yarışı 3D. Bu oyun harika ama keşke bazı youtuberlar bu oyunu deneselerdi) gerçek insanlara karşı oynuyorsun!
Bu uygulama korkunç. Uygun olmayan NAKED'e başlarsınız. Ve oyunun kendisi hareket etmeyi zorlaştırıyor. Tek yaptığın 5 heck'e düşmek gibi deliklere düşmek :/