Post by nhomeblisurlers on Feb 7, 2022 18:27:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lords Mobile: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ позволяват измами ▞▞▞
▞▞▞ Lords Mobile: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Играч на игра за защита на кулата ли съм? Не преди да открия тази висококачествена игра, впечатляваща екшън игра, тя също е с превъзходната си графика, изключително магинитивни кралства, екзотични същества от всякакъв вид, много за правене, без да е объркващо и никога не става скучно. Честна игра с безкрайни начини за печелене вашият собствен $ път върху хиляди квадратни мили безкрайна земя, натоварена с ресурси. Атакувайте враг или защитавайте кралството си със или без гилдия, вашето решение, всичко е грандиозно.
Мн добра
Тегля я само за диамантите ми в една игра
Lords Mobile: Tower Defense حکمت عملی cmb
Има
Вдъхнових се да играете от реклама, сега я харесайте! Лесно за игра и прекарване на време! ***актуализация*** Играя вече почти 4 години и се обърна, освен ако не похарчите хиляди долари, НИКОГА няма да успеете в тази игра, винаги ще бъдете прецакани. Така че, ако няма да харчите куп пари за тази игра, НЕ я изтегляйте, защото вече не е забавно за хора, които не могат да похарчат цяло състояние.
Започва като много пристрастяваща игра, но докато продължава, откривам, че се нуждаете от повече търпение, за да направите същото нещо, което може да стане скучно на някои хора, но засега е добре.. не съм фен на постоянните микро и макро транзакции в играта та..
Добре е
Давам 5 звезди щот така си искам
Страхотно е, когато започнете, но научно става по-трудно, колкото по-дълго играете. Guild fest е събитие, което унищожава самочувствието ви, оставяйки ви да се чувствате сякаш не сте достатъчно добър. 100+ милиона мощни замъци атакуват 1 милион мощни замъци. И много фаворитизъм се случва в много гилдии, сякаш никой не ви признава. Повечето хора говорят отвратително в световния чат, някои дори заплашват с оръжие. Скъпоценните камъни са най-търсените, но почти не получавате. Приключих с тази игра.
Харесвами но емного лагв
Ужас
Супер и игра
Благодаря на Mr Beast, получавам да изтегля кожата и да играя безплатно тази игра е страхотна, няма реклами, не тества нищо, но е най-добрата
Играта не е лоша, въпреки че за я играе само за точки в критични операции
Моят замък не е под щит и всичките ми войски не са под подслон и тази игра продължаваше да ми показва същата грешка без отговор от сървъра. Например, оставям моя преглед, което означава, че моят интернет работи добре. нали така? Lords mobile. Моля, поправете тези грешки. Направих и екранна снимка... Ако вашият екип разработчици има нужда от нея.
Uug
Обичам тази игра. Но за едно нещо дадох 4 звезди. Не харесвам нещото смело сърце и ако искате да ги запазите, поне не ни карайте да ги използваме, когато метете сцени. Ако това се коригира, бих дал 5 звезди.
Така че проблемът е, че отнема много време за T4 и дори когато използвате помощта от съотборниците си от гилдията и екипировката ви все още отнема доста време, новата актуализация показва, че се опитват твърде усилено да запазят играчите, които играят, играчите напускат наляво и правилно, защото някои от актуализациите са просто смешни, те трябва да изхвърлят повече пакети за Atomic тонове
това е бомба, защото играх, беше толкова страхотно, но има малко минуси, които винаги се прикачвате, когато сте офлайн, но все пак много го харесвате
Това е моят отговор
Много е яка
играч в нашето кралство, използващ някакъв вид бот, за да им каже незабавно къде пада щит (100% тестван за потвърждение) те незабавно разузнават и вземат всички лидери, вземат всички митинги, които могат да се направят в цялото кралство. ТОЗИ БОТ ДА НАМЕРЯ ЩИТОВЕ, КОИТО МОМЕНТАЛНО ИЗПАВАТ, РАЗИРА ЦЯЛАТА ИГРАТА, ЗАЩО НЕ ГО СПРЕШ? загуба на време е да отговаряте на това с нещо като моля, изпратете ни имейл, защото всички вече са се свързали с поддръжката и вие не правите нищо. Похарчих хиляди, толкова съм ядосан.
Off mn tupa игра
Гг
тва нещо е ужасно,толкова много MB ми е взела за да я инстарирам и краят не ми дава да играя. БХТ
Тази игра е много пристрастяваща!! Не можете да харчите пари и да стигнете много далеч, просто отнема малко повече време
Хубаво приложение, само че безплатните играчи не са предпочитани, включително пакетите са твърде скъпи за много икономики
Добра е
Изтеглих играта заради Fortnite
BLOCKFIELD – 5v5 Shooter Action qxse
Проста и готина игра
Lords Mobile: Tower Defense Стратегије nkbd
Моят PayPal беше таксуван от IGG за 12 пакета, които не купих и не получих наградите и отговорът им е, че не могат да го върнат, защото акаунтът ще бъде спрян. Познай какво! Би трябвало!! Хубаво е да видите компания, която да поддържа и насърчава измамни дейности на тяхната платформа! Браво на IGG!
Иска Паричка $$$
Много минути
Много хубава игра
Премахнете опцията за плащане всеки, който не работи усилено, те са закупили пакет и лесно могат да получат какво е това