(Android) Pixel Strike 3D - FPS Gun Game تقلب ها باعث افزایش کریستال ها می شوند
Feb 7, 2022 18:40:16 GMT -5
Post by nhomeblisurlers on Feb 7, 2022 18:40:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها باعث افزایش کریستال ها می شوند ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Action cpir
این بازی عالی است. آن را مانند بازی call of duty موبایل اما با بلوک پر می کند. آیا می توانید برای ایجاد نقشه های سفارشی توسط انجمن یا خودتان، یک سازنده نقشه اضافه کنید. لطفا و ممنون
دلیل رتبه بندی 3 ستاره این است که وقتی بازی می کنم، بازی مرا بیرون می اندازد، این خیلی آزاردهنده است که تقریباً بازی اسلحه را برنده می شوم سپس IT KICKS ME OUT این را حل کنید یا به 1 ستاره امتیاز می دهم
این بازی باعث شد همه بازی هایم را حذف کنم و هنوز نمی گذارد نصبش کنم وقتی سعی می کنم آن را نصب کنم به من می گوید چیزهای دیگرم را حذف کنم ای کاش می توانستم یک ستاره صفر به آن بازبینی کنم و آن را خراب کنم!!!!!
این بازی بسیار خوب است، گرافیک فوق العاده است، به ندرت تبلیغاتی وجود دارد، تاخیر کمی وجود دارد، تنها مشکل من این است که به کندی اعتبار و سکه دریافت می کند، اما علاوه بر این، این یک بازی است که ارزش بررسی را دارد.
خوبه ولی یهو از بازی میپره بیرون
جالب است که می توانید تعداد زیادی اسلحه و سلاح داشته باشید!!
زمانی که تازه بازی کردم، به من اجازه میداد سرم را بچرخانم، اما وقتی تازه این را بازی نکرده بودم
دانلود بازی Pixel Gun 3D برای اندروید - پارسی گیم
این بازی خوب نیست وقتی وارد سیستم می شوم و موسیقی را می شنوم و سپس خراب می شود
Strike با لینک مستقیم، نصب نسخه جدید بازی حمله تک تیرانداز (اسنایپر استریک) برای اندروید؛ یک تجربه اسنایپر با اکتان بالا است که شما را در
من این بازی را دوست دارم، خوب است، اما وقتی سعی می کنم در مسابقه شرکت کنم، کل بازی من خراب می شود، لطفاً این را اصلاح کنید و به آن 5 ستاره می دهم.
من واقعاً عاشق این هستم که این بازی را ساخته است از شما بسیار ممنونم که این بازی را پیدا کردم و واقعاً آن را دوست دارم
بار نمیشه
بازی دارای باگ های زیادی مانند نقص فلش نیست که می توانید بمیرید و می توانید مردم را بکشید
لطفاً تأخیر را برطرف کنید، من واقعاً از بازی لذت می برم اما دیدن لگ مرا می کشد.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Action wyxj
لطفاً اشکالات را برطرف کنید لطفاً فقط اصلاح کنید و چند حالت بازی و پارکور اضافه کنید
بازی وحشتناک است
FPS Gun Game v9.0.1 برای آندروید بر روی گوشی های هوشمند خود. این نسخه برای همه دستگاههای Android کار می کند.
اضافه کردن حالت آفلاین
من بازی را دوست دارم اما با تاخیر مواجه می شوم
Perfect Cream Arcade whme
عالی دست سازندش درد نکننههههههه
موانع در حالت آلوده سخت است سعی کنید مانع را برای زامبی ها آسان تر کنید من دیوانه نیستم فقط موانع را آسان تر کنید خوب
خیلی با حاله😘😘😘😘😘
سلام این بازی بسیار عالی است هومن نصب کنید
عزیزم این بازی آزاردهنده است من تلفن x دارم اما نشد من همه چیز را امتحان کردم و مانند کمبود باعث شد از بازی خارج شوید
خیییییییییییییییییییییییی خوووووبه عالی هست
سلام این بازی الیهست خیلی خووووووووووبه عالی
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Hành động qlxy
کار متوقف شد خب من رفتم بازی را بازی کنم و خوب نتوانستم آن را بازی کنم.
دانلودش کردم اما نیومد لطفا راهنمایی کنید
تا اینجای کار، بازی برای بازیکنان معمولی شگفتانگیز است و توسعهدهنده در گوش دادن به بازیکن آنها شگفتانگیز است، اما چیزی که من دوست ندارم این است که اخیراً یک هکر با نام کاربری Player (60) با چندین نام کاربری وجود داشته است و هرگز برای این بازیکن جالب نیست. سرگرمی را خراب کنید زیرا او با سرعت غیرعادی به دویدن ادامه داد، اگرچه به ندرت می توان یک هکر را دید و این اولین بار است که هکر را می بینم. اضافه کردن دوست سخت است و اغلب اوقات باید محدوده خاصی وجود داشته باشد که سرعت بازیکن فوراً به آنها ضربه بزند عالی خواهد بود.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game - برنامهها در Google Play
بهترین بازی دنیا😁😆😙
این بازی خیلی باحاله، فضای OS زیادی روی موبایل من نمیگیره! کنترل ها شگفت انگیز هستند! گرافیک باور نکردنی است! و آپدیت بازی خیلی طول نمیکشه! من در مورد شما pixel gun 3d صحبت می کنم، شما من را ناامید کردید
خب من در سطح 31 بودم و به دلیل سوء استفاده از باگ محروم شدم. من هرگز حتی از هیچ نقشه ای در بازی خارج نمی شوم
به نظر بازی خوبی میاد ولی من نصبش نمی توانم کنم باشه چی لطفاً جواب بدید
Pixel Gun 3D بازی اکشن با گرافیک پیکسلی مود شده با پول و الماس و سکه بی نهایت نسخه هک شده برای گوشی و تبلت اندروید با لینک
لطفا باگ ها را حذف کنید وقتی که من به مرگ رسیدم بدون دلیل بازی کرش را اجرا کنید و وقتی به هر حالتی رسیدم مانند ex:jungle high noon small tow طوفان شنی کرش بازی وقتی باگ را برطرف کردید من از آن لذت خواهم برد اما فعلا این کار را انجام خواهم داد. به این 3 از 5 امتیاز دهید
اطلاعات من ذخیره نشد و من متاسفم که ما به سس لامپ در قرص نیاز داریم
نصبش کردم الا میخام برم بازی خدا کنه خوب باشه البته مگا بایتا میگن خوبه
من تازه وارد این بازی هستم، بنابراین آن را امتحان خواهم کرد، امیدوارم چیزهای جالب و شگفت انگیز-خوب زیادی ببینم.
آنقدر تأخیر داشت که حتی نتوانستم آن را بازی کنم و اجازه نمی داد اسمم را در آن بنویسم
من از کنترل متنفرم که حرکت دادن و کشتن بازیکن خیلی سخت است، من کشته نشدم
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Action guov
آنها با PG3D کنار آمدند و MAP' S اسلحه برخی از آنها است، فکر می کنم SKIN خیلی مطمئن نیست که Real Soft قصد دارد به این موضوع بگوید که این بازی را حذف کند و آنها باید این کار را انجام دهند زیرا با PG3D کنار آمدند / / / / AKA/ / Pixel Gun 3D آنها ccopex یعنی با بازی کنار آمدند. این بازی نمی تواند بهتر از Pixel gun 3D CUZ باشد. و کسانی که از PG3D متنفر هستند، انجام نمی دهند، چه خوب است، تبلیغ خوب نیست. /BYe / ./ / / / / / / byE bYE bYE به این بازی گزارش شده و به REal لینک می دهد / // / / / // / / Realof soft i mea / Real. Soft / Real Soft قرار است با Real Soft و DDelete یعنی // مقابله کند. //. / / / / / ./ ./ ./ / حذف say Bye bu من به معنای خداحافظ من یعنی / منظورم /. ./ / خداحافظ خداحافظ خداحافظ خداحافظ منظورم / منظورم / منظورم / an/ من معنی ,./ ?'";: به این بازی اکنون خداحافظی