Post by windladersetack on Feb 15, 2022 11:36:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує багато витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Не добовуються свої скіни
Це добре, але у нього є збій там, де він був. Він втрачає волосся на чотирьох головах
Це дуже гарний додаток і він чудовий! Лише кілька речей: додайте таймер, щоб показувати, коли з’явиться наступне оголошення; Під час редагування скіна у випадковий момент або при 100 натисканнях, механіка надсилання реклами надто випадкова, так як якщо гравець випадково натисне оголошення під час редагування, він піде, щоб перейти до Play Store і втратити прогрес на поточному скіні. Експортувати скін до mc; Так, інші працюють, але щоб надіслати його безпосередньо в minecraft, механік може не працювати, або це мій файл на моєму пристрої.
Цей додаток дивовижний! Мені було дуже весело грати в цю програму. Це найкращий редактор для вашої шкіри. якщо ви не можете знайти в Інтернеті схожого на вас або персонажа, якого ви хочете. ви можете зробити це тут! Реклама не дратує, вона іноді з’являється. Якщо ви хочете омріяного персонажа, зробіть це сюди! Дивно, що я ніколи не відкривав настільки неймовірний додаток! Це весело, легко редагувати та багато іншого! Я люблю цей додаток. Я вражений! А я просто не можу, це так... добре! Найкращий редактор скінів для майнкрафт, який я бачив.♡~♡
Хуа
Це досить непоганий редактор, на жаль, шістнадцятковий код не є стандартним і йому не вистачає функцій, як-от редагування шістнадцяткового кольору шляхом введення на ньому або параметрів непрозорості для режиму пера, чи можете ви додати їх, будь ласка? Крім того, реклами також багато, тому давайте просто обмежимо її показом лише в інтерфейсі користувача, наприклад на вкладці для оголошень, а не під час натискання на щось.
Ця програма дійсно хороша. І якщо ви пам’ятаєте, що це програма для телефону, це ще краще! Так, є деякі помилки, але вони досить рідкісні. я рекомендую
З усіх програм - на даний момент найзручніша. Простий інтерфейс, нічого зайвого. Загалом хороша програма
нудно трохи хотілося б, щоб я міг ввести назву шкіри
Не качается
Мені це подобається, тому що так легко створити твою скін. Я завжди грав у Minecraft на Xbox, тому що мої батьки не можуть отримати його, тому мені сумно, чому робити це 2.99
탈출 어드벤처: 수용소 Adventure Escape 어드벤처 gql
Це спрацювало вперше, але коли я відкрив його знову, він не завантажується, і є просто чорний екран
Я ставлю 4 зірки тому що тут не можна зробити об'ємний скін
мене я програма вже бесит вона не скачується😒
Я не знаю я інший но мені ця програма не дуже я як мінімум сижу за скіном 1 чяс і у цю програму нема обічєнія...
Дуже гарна програма👍
Це чудово і легко, тому що сітки шкіри відрізняються від Minecraft, тому, коли ви передаєте її в Minecraft, нижня частина рук, голови та ніг повернуті назад, тому піксель у передньому правому куті буде знаходитися у задньому лівому куті Minecraft, якщо Ви можете виправити це, я зміню свій відгук на 5 зірок. Дякую
Не можу завантажити в майкрафт
Легко дістатися до будь-якої частини тіла. Елементи керування здебільшого зрозумілі (вішалка для одягу додає 2-й шар, до речі), і реклама не страшна. Додаток постійно швидко додає мою шкіру, і ви можете зберегти кілька скінів, щоб перемикатися між ними.
Оголошення з'являється кожні 5 секунд або лише секунду!!І коли я йду подивитися на онлайн-скіни, завантаження займає приблизно годину! НЕ ОТРИМУЙТЕ ЦЮ АП!!!!
Очень класная программа! Я в неї завжди рисую! (Уже 7 років)
Коли я малюю підборіддя, збережене зображення чомусь завжди відображає цю частину?? і додаток іноді не зберігає зовнішній шар, тому мені доводиться робити це знову. Будь ласка, виправте це.
Редактор скінів тільки не дивовижний і цікавий
Класно наконец собі скін зделал
В цьому говне куча багов
Зробити скіни легко, але інші люди їх не бачать, я б не рекомендував цю програму.
Skin Editor 3D for Minecraft Alat yhva
Я намагався завантажити це, і це не дозволяло мені особистої проблеми, я думаю, тому я намагався зробити це з сьогоднішнього ранку, також я видалив усі ігри, якими я не користуюся, і все одно це не так дозволяючи мені думати, що мені доведеться видалити всі свої ігри
Ця програма класна, але........ Немає жодних проблем під час створення моєї шкіри, також немає проблем зі збереженням її в моєму телефоні. Але коли я відкриваю свій Minecraft, він не приймає скін. Будь ласка, виправте це
Я був схвильований, і додаток працював чудово під час створення. Нарешті я одягнув свою шкіру, і вона була трохи, але порізаною, а вся задня сторона була лише чорною, що стосується рук, вони сильно заплуталися і відстали.
Забагато реклами, і я спробував імпортувати обкладинку з іншого додатка, і це зламало шкіру.
як завантажити в майнкрафт?
Щоразу, коли я виходжу з програми та відкриваю її знову, деякі частини, які я зробив, зникають, і мені доводиться робити це знову
Гуд
Мені програми подобається
Крута програма 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Подобається, але реклама дратує мене щоразу, коли я вводжу колір, він спливає і я натискаю його
Я хотів би, щоб вони додали як галерею такого типу, який ви зробили.
Мені подобається, що ви вже налаштували колірне коло та варіанти кольорів. Я люблю робити тут свої скіни! Найкращий додаток для створення шкіри, яким я коли-небудь користувався. Однозначно рекомендую
Сподобалось
Погановато
Класна програма💜. Мені подобається💜💜
корисна гра
Клас... Рекомендую... Я не розумію, чому деякі люди не можуть розібратися, це ж так легко... Колір можна вибрати любий, можна зробити скін-трансформер... але пам'ятайте, що це скіні для версій 1.8+, для 1.7.10 і нижче потрібно Скін Редактор, але не 3D... Думаю почну свою кар'єру))) хробила гарний скін, задоволена
Я не бачу скінів, вони всі, можливо, Стів, мій інтернет-з’єднання, і є багато реклами, але так створено гру, я ставлю їй п’ять зірок! І я люблю це!
Розміщення реклами жахливо! Запобігає виходу з програми
Розробники оновіть програму, щоб знайти нові можливості для скінів покращення та інше
Цей додаток чудовий! є так багато функцій, і ви можете творити, як завгодно! ЛЮБЛЮ цей додаток, і я ставлю йому 5 зірок! ❤❤❤😄😄😍😘
коли я зберіг створеного мною персонажа для майнкрафт і/або галереї, деякі частини персонажа все ще мали старий дизайн. якщо ви можете виправити це, я впевнений.
Дивовижний додаток. Управління легке. Мені подобається, як ви можете повернути використаний скін до редактора скінів і ще трохи відредагувати його. Мені не подобається, що немає варіанту 2-го шару. Ще в 2016 році майже кожен редактор скінів мав опцію 2-го шару. А де Алекс? У вас немає можливості налаштувати обкладинку розміру Алекса. Крім того, додаток творить чудеса