Post by windladersetack on Feb 15, 2022 11:42:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragondodo - Έκρηξη Jewel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragondodo - Έκρηξη Jewel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Dragondodo - Έκρηξη Jewel 2022 version ▞▞▞
Hit Master 3D - Knife Assassin Akció qzo
μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω περισσότερο. Μήνυμα που λέει σύντομα στο επάνω μέρος της οθόνης, αλλά πότε;;;;;;
πάρα πολλές διαφημίσεις!
Ωραίο να παίζεις αλλά πάρα πολύ όπως τόσα άλλα. Τα γραφικά αλλάζουν, αλλά το παιχνίδι ΠΟΤΕ. ΝΕΕΣ ιδέες χρειάζονται πάρα πολύ.
Λίγο πολύ εύκολο να ολοκληρώσετε τα επίπεδα.
Λατρεύω το παιχνίδι. Μακάρι να μπορούσα να ξεκινήσω από την αρχή. Ναι, είναι τόσο καλό. Ευχαριστώ που βρήκατε έναν τρόπο για μια νέα αρχή. Αγαπώ ακόμα αυτό το παιχνίδι. Προς τους προγραμματιστές-Μεγάλη δουλειά!!!
Ωραία, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις
Dragondodo - Viên ngọc nổ Thông thường fzgz
Ε
πάρα πολλές διαφημίσεις. δεν διαθέτει επιλογές προόδου επαναφοράς cloud
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να δω τον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι ο στόχος;
banyak iklannya...
Ανετα. Χρειάζεται καλύτερη μουσική. Μαλακό στα αυτιά
Δεν είναι το καλύτερο παιχνίδι αλλά είναι ένα καλό παιχνίδι
Είναι πολύ ευχάριστο
Ενδιαφέρον παιxνιδι... ευχάριστο... Πολύ καλή συντροφιά!!!!♥️♥️♥️🌺🌺🌅🌅
Dragondodo - Juwelenexplosion Gelegenheitsspiele gvdr
Δεν υπάρχουν καθημερινές ανταμοιβές..μπορεί να βγάλει χρήματα για να αγοράσει ειδικές
Μου αρέσει αυτό, αλλά το ίδιο επαναλαμβάνεται κάθε φορά "έτσι κάποια στιγμή το βαριέμαι αυτό το παιχνίδι** οπότε θα το διασκεδάσω!!!
Δεν είναι κακό, αλλά ενημερώστε το παιχνίδι. Το έπαιξα μέχρι το τέλος (επίπεδο 1600) και για μήνες λέει σύντομα, οπότε ξεκίνησα από την αρχή.
Διαφημίσεις πριν και μετά από κάθε επίπεδο, απεγκατεστημένες
μέχρι στιγμής είναι διασκεδαστικό, αλλά δεν βλέπω τον σκοπό...δεν υπάρχουν πόντους, επιπλέον πόντους ή άλλος λόγος για να παίξεις εκτός από το να κερδίσεις το παιχνίδι;
Πάρα πολλές διαφημίσεις
Είναι όμορφο!!!
😊😊😊!!!!
Λίγο νωρίς για να δώσω 5 αστέρια καθώς μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι. Συνήθως μπαίνω καλά στο παιχνίδι πριν μπορέσω να σχολιάσω σωστά.
Ενημέρωση Οκτώβριος 2020. Την περασμένη εβδομάδα το παιχνίδι εμφανίζει δημοτικότητα διαφημίσεων που καλύπτουν ολόκληρη την οθόνη ή τη μισή οθόνη. Δεν μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο και το παιχνίδι καθίσταται ανεφάρμοστο. Οι προγραμματιστές πρέπει να το ελέγξουν το συντομότερο δυνατό. Καλοκαίρι 2019 Εξαιρετικό gameplay, μακάρι να είχε περισσότερα επίπεδα. Έχω φτάσει στο επίπεδο 1599 και αυτό είναι προς το παρόν. η οθόνη λέει περισσότερα σύντομα... Περιμένω...
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Απεγκαταστάθηκε.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Έλαβε πάρα πολλές διαφημίσεις και συνεχίζει να κολλάει
Εθιστικό-χαλαρωτικό.... και δεν μου σπάνε τα νεύρα οι διαφημίσεις...
Αυτό το παιχνίδι είναι ένας απλός αγώνας τριών με υποστήριξη διαφημίσεων. Δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα ήταν τέλειο για τα παιδιά, καθώς θα τα κρατούσε δεσμευμένα χωρίς να τα αναγκάζει να παρακολουθήσουν τρέιλερ παιχνιδιού διάρκειας 30 δευτερολέπτων. Παίζω πολλά παιχνίδια αγώνων όταν είμαι έξω και τριγύρω ως ένα είδος ταραχής και αυτό είναι απλό και μειώνει το άγχος.
Bushra και Azra
Μας γαμησατε στις διαφημίσεις. ΦΤΑΝΕΙ.............
Θα έδινε υψηλότερη βαθμολογία καθώς το παιχνίδι είναι απολαυστικό και έχει καλά γραφικά κ.λπ. αλλά οι ενοχλητικές, πολύ συχνές διαφημίσεις θα με κάνουν να απεγκαταστήσω. Πώς μπορεί αυτή η στρατηγική (να κάνει τους παίκτες απογοητευμένους) να έχει εμπορική λογική;
Ωραίο παιχνίδι, αλλά... είναι πολύ εύκολο, τα γραφικά είναι ωραία και μεγάλα, αλλά τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μικρότερα. Συνεχίζω να κερδίζω αλλά δεν ξέρω γιατί; ή τι έκανα για να κερδίσω.. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ το μυαλό μου και να είμαι απασχολημένος και μου αρέσει να ξέρω γιατί συνεχίζω να κερδίζω.
Διασκεδαστικό και εύκολο να παίξετε.
Δεν μου αρέσουν οι αναγκαστικές διαφημίσεις, με εξοργίζει και έκλεισα το παιχνίδι.
Πολύ λαλο
Ελειο
Απολαύστε το παιχνίδι πάρα πολύ, αλλά έχετε εξαντλήσει όλα τα επίπεδα και δεν μπορείτε πλέον να παίξετε. Λέει περισσότερα για το παιχνίδι σύντομα. Πότε πιστεύετε ότι θα προστεθούν περισσότερα επίπεδα. Διαφορετικά θα το διαγράψω από το τηλέφωνό μου καθώς είναι άχρηστος χώρος. Ευχαριστώ!
Dragondodo - juveeli lööklaine Vabaajamängud euw
Καλός!!!!!!!!
Πολύ καλύτερα μπορείτε να κάνετε ουσιαστικά κανένα αντίγραφο ασφαλείας και να κάνετε περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι σκληρού επιπέδου