Post by windladersetack on Feb 15, 2022 11:51:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Strike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Strike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju kulda ▞▞▞
▞▞▞ Block Strike 2022 version ▞▞▞
Naasin just selle mängu juurde, sest mäletasin, et see on hea mäng, mida mängisin, annan sellele hindeks 2-3, see probleem juhtus minuga mõnikord, kui mängijat tabasin, näitas mulle, et see registreeris löögi, kuid mängija ei surnud, see oli 6 lasku pähe, kuid mängija ei surnud. Peale reklaamide ilmumist ilmneb ka taasühendamise viga. Ma võin reklaame oodata, kuid see taasühendamisviga on ootamiseks liiga väsitav, see lihtsalt ütleb, et ühendan uuesti ja ei näita, mis viga on
Block Strike მძაფრსიუჟეტიანი kmsh
See ei tööta mõnikord kõigil on PAREMAD relvad ja seal on nii palju häkkereid ja see viskab mind välja iga 1 minuti järel
Väga tore
Mäng on fantastiline, kuid ma annan teile mõned põhjused 3. Üks neist on raha. Raha on väga väike, mida teenite pärast mängu. Ma ei saa raha koguda relvade ega muu jaoks. Sa oled väga ahne!! Ja teine põhjus. Üks zombide ellujäämise kaart ei käivitu isegi siis, kui see on mängijaid täis. Vähemalt proovige näha probleeme, mida ma ütlesin. Kui lahendate need probleemid, annan 5 plzzz. Ja veel üks plzz lisage kulda, kui lvl tõuseb
See mäng on nii lõbus, et minu eesmärk on hea, ole hea, reklaam RPG, olgu see nii lõbus.
Mäng vajab parandusi, see jookseb pidevalt kokku. Kui parandate, võin selle hinnata 6 tärniga. Aitäh parandamast.
Sellest ajast peale, kui ma seda mängu mängima hakkasin, on iga mäng, isegi blokk-löök, minu süsteem käitunud nii, nagu kõik, mida ma mängin, on MÄNG!!! Ma vihkan seda MÄNGU!!! Ma vihkan, kui see reklaame kuvab!
Eemalda lisad palun
See mäng on lahe, aga miks 2 tärni? Kui ma serveriga liitun, siis olen serveris 5-10 minutit!!! Mäng võttis mind serverist välja või mõnikord 30 sekundit siis eemaldab mängust plz paranda see viga ja annan sellele mängule hinnangu 5 tärni
Annan edaspidi 1 tärni, kuna Aasia serveri probleem pole ikka veel lahendatud.Näide: Aasia serveripiirkond oli tegelikult Austraalia piirkonna server, mitte Aasia regioon.See on üks põhjusi, miks paljud inimesed olid kuni tänase päevani maha jäänud. Enamasti on mängijal üle 100 pingi, välja arvatud Austraalia mängijad. Samuti olen oodanud, et te SELLE PROBLEEMI LAHENDATE 4 AASTAT, paljud meist Aasia mängijad on piisavalt kannatanud. Palun parandage see ära ja ma luban, et annan teile 5 staar nagu ennegi.
Nii palju peab uuendama 😡😡
See mäng on päris lõbus!!, kuigi ma leidsin just vea, kus jänku hüppamisel, kui sa sured palju kudema, on mitu ekraani, kus see on nagu peaaegu 5 või 4? ma ei tea. Palun parandage see, mulle meeldib see mängurežiim ja nagu alati, hea mäng, kuid lisage rohkem mängurežiime
Halb mäng sain 5€ pettuse ja nüüd mäng ei tööta!
See mäng ei tööta minu telefonis. Mul on uusim mobiiltelefon, kuid see näitab siiski musta ekraani. laadisin alla ka Google Play mängud, kuid see siiski ei töötanud.
Lahe
SOOVITAN KINDLASTI!!!!!! MULLE MAKSTI ET MA SEDA ÜTLEKSIN!!!!!
See oli parim, kui proovisin seda mängida, see oli suurepärane
see ei lasknud mul midagi teha. see on lihtsalt laadiv must ekraan, millel pole midagi. ma ei saa mängu mängida. Ootasin kümme minutit telefoni vahtides ja midagi ei juhtunud. Mul oli see mäng mitu kuud tagasi ja see töötas hästi, kuid ma kustutasin selle, mitte aga sain selle uuesti tagasi ja mingil põhjusel see ei tööta ja sellel on lihtsalt must ekraan. Kontrollisin, kas mul on uusi värskendusi, mida vajan, kuid neid ei olnud, seega värskendasin oma mängukäivitit, et näha, kas see muudaks, kuid see ei muutunud. hm
Pilekrig Rollespil lij
Mängisin seda mängu eile ja sisse logides ütleb see error:error ei saa uuesti sihthostiga ühendust luua
Mäng on cs:go copy
Jaaaaaaaa adiajo pegasi shieru
Se on täiega hea mäng
Mäng on hea, ma olen seda mänginud alates selle tegemisest, kuid seal on mõned asjad. Mõnes mängus, mida ma mängin, on häkkerid, keda ma vihkan, sest see muudab selle ebaausaks. Teine asi on see, et esimest relva, mis ette tuleb, ma ei saa vajutada, ma ei tea miks, aga see ei tööta. Viimane asi on see, et kui tegite värskenduse enne seda, taaskäivitati iga mängija konto, nii et mõned minu alternatiivid lähtestati, kuid üldiselt on mäng hea. Värskenda, nii et ma tahaksin väga näha profiilipilte jälle hea omadus
Olen mänginud mängu paar kuud varem pärast uuesti installimist ja värskendamine võib isegi mängu käivitada, kui logisin sisse oma Google Play mängude kontosse, kus on kirjas, et mängu vanem versioon, kuid see on värskendatud!
Nii et see viga muudab mängu täiesti mängimatuks, iga kord, kui ma oma ekraani väikseimagi liigutan, keerab see teise nurga alla ja ma arvan, et sellel on ka tundlikkusega probleem? Aga palun paranda see Rexet Studio!
Elu lit mäng nagu for real
Häda
See mäng on nii lahe, aga ma panen sellele 3 tärni, sest mäng hakkab mind nii vihaseks ajama. Kui ma kellegi tapan, peab ta mind tapma või ühenduse katkestama. Teine probleem on see, miks ma ilma põhjuseta löön, kui ma mängin mis tahes mängu, palun lihtsalt parandage see probleem
Varem oli see mäng lõbus ja lihtne menüüs navigeerida, kuid olen selle 7 kuu pärast alla laadinud ja kõik on täielikult muutunud! Ma ei saa aru, kuidas teha kõige lihtsamaid asju. Nad peaksid andma vähemalt õpetuse eelmiste või uute mängijate jaoks uuest. Ka mina ja mu vend oleme lugematuid kordi proovinud laadida Battleforce'i kaardile Zombie ellujäämise lobby, kuid iga kord, kui see ütleb "error cheat detected", millel pole mõtet, kuna olen selle siit seaduslikult alla laadinud!!!
Nii hea, mulle meeldib see mäng, mulle ja mu vennale meeldib surmajooks
See mäng on sama, mis cs go, cs1.6, sellel on palju režiime, nagu zombirežiim, surmajuhtum jne
Hea