Post by windladersetack on Feb 15, 2022 12:07:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern War Choppers: Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód sok állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Modern War Choppers: Shooter 2022 version ▞▞▞
Nem jó nekem szegény
R..
Majdnem 8:00 7:47 nem települ
Ez az a játék, amit várok.
Nagyon szép játék, de úgy tűnik, hogy a hackerek tönkreteszik az élményt. A fejlesztőknek meg kell nézniük ezt, különben az emberek elkezdik törölni a fiókjukat.
Nem sikerült működésre bírni a joystick és a giroszkóp segítségével, nem megy előre vagy oldalra, mozgathatod a képernyőt, de így nem jutsz el a nagy sziklák mögé, ahol a táblák rejtőztek, háromszor próbálkozott fel vagy le.
Nagyon jó. Játszma, meccs
Modern War Choppers: Shooter Akčné wjax
Szörnyű
Szerintem rossz játék, nem érdekel a játék
Nem elég, ha egy gonosz helikopter harcol velem. 👍🙌
hulladék
Nem értem ezt a játékot. Amikor a helikopterem leáll, azt írja ki, hogy "küldetés befejezve". Micsoda szemétség ! 😆
Tedd jól plz
nagy
Szép, de fejlesztésre szorul
Ez egy jó játék, mert szeretem ezt a játékot
Ezt a játékot nem is tudod irányítani. A chopper csak hátra akar menni. Más irányra nem reagál. Még 10 percig is megvolt.
A 1 Snake ya me Snake ya ya vigyél a legjobb játékra, csak egy probléma, miért mondja ez a játék nekem, hogy nincs internet, ha van wifim, amikor meg akarom nézni a bajnokságokat. Senki nem tudja megmondani, kérem, vagy bárki, akinek ez a tulajdonosa játék, mondd el, hogyan lehet javítani, ha másképp van, el kell hagynom ezt a szép játékot, mert haszontalan
Nem működik megfelelően
Nincs más dolgom, mint szórakoztató. Ez a chopper játék fantasztikus
အနည်းငယ်ကစားလို့မကောင်းပါ
Modern War Choppers: shooter アクション afm
ez jó, mint a heli par
Szép, de ha több fegyvert adnak hozzá, például géppuskát, rakétát, rakétát és másokat... lehet, hogy szórakoztatóbb lesz🙂.
A legtöbb dolgot szeretem ebben a játékban. Csak azt szeretném, ha lehetővé tennék, hogy barátokat vegyenek fel.
👎🙄
Jó grafika és nagyon jó online, de azt írja, hogy itt van egy egyéni kampány, de ez nem úgy tűnik, hogy igaz...
Béna. Nagyon unalmas.
Igazán nagyszerű játék
Nagyon szép játék
ez marha jó!!!!
Legjobb
A játék legjobb harci hajója egy 110 dolláros fizetőfal mögé van zárva. A játékból hiányzik a különféle harci hajók száma is. Ilyen például az Eurocopter Tiger, a Kamov KA-52 és az OH-58D Kiowa Warrior.
በርቱ እመብርሀን ትርዳችሁ
Rendkívül rossz teljesítmény, ne töltsön le senkit, akit ajánlok
🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁
Bake it Gündəlik wer
rendben van buuut szabad módot akarok pls 5 csillagot csinálok ha szabad módba teszed!!!😁
Jó grafika és koncepció, de ismét egy fizetés, hogy nyerj mobil szemetet!!! Ne zavarjon, hacsak nincs $$$-a. A szintezés és a játék pénznemének megszerzése unalmas és vontatott. Ismét p2w trash ne töltse le
Kérem telepítse az istent
Nagyon olcsó és 3. osztályú játék, sok probléma van az irányításban
Modern War Choppers: shooter アクション afm
Nagyon rossz ez a játék